GR 5 2010

Van Vielsalm naar Echternach

De GR-5 gelopen van 26-05-2010 t/m 31-05-2010. Totaal in deze week gelopen 99 kilometer. Op 25-05-2010 ben ik met de trein van Amsterdam naar Vielsalm gereisd en de eerste nacht heb ik geslapen in hotel “les Myrtilles” Dit hotel ligt direct aan de GR-5. Terug ben ik met de trein vanaf Wasserbillig naar Amsterdam gereisd. Het was de bedoeling om tot Wasserbillig te lopen, maar dat is me niet gelukt door een knie blessure. Gelukkig ben ik in juni met succes aan die knie geopereerd. Ik heb erg genoten van de etappes door toch veel afwisselende landschappen. De overnachtingsplaatsen heb ik steeds per dag uitgezocht en s’middags gebeld om te reserveren. In deze periode is dat met soms wat improvisatie goed gelukt. Dit verslag heb ik geen uitgebreide verhalen, maar gewoon foto’s die voor zich zelf spreken.

Dag 1 van Vielsalm naar Burg Reuland

Dag 2 van Burg Reuland naar Dasbourg (Duitsland)

Dag 3 van Dasbourg naar Vianden

Dag 4 van Vianden naar Beaufort

Dag 5 van Beaufort naar Echternach