GR 5 2012

Van Echternach naar Remich

Dit deel van de Grand Route 5 gelopen van 07-05-2012 tot en met 12-05-2012. In totaal 73 km gelopen. Dit jaar heb ik gekozen voor één plek om te overnachten en van hieruit de wandelingen te ondernemen. Het deel Echternach Remich heeft een uitstekende busverbinding en de kosten zijn laag. Ik had ook mijn fiets meegenomen met als doel om met de auto naar het eindpunt van de wandelroute te rijden en dan op de fiets naar het startpunt. Aangezien het openbaar vervoer hier prima geregeld is de fiets niet gebruikt. Wel heb ik één dag gefietst van Remich naar Schengen, van Schengen naar Wasserbillig en van Wasserbillig naar Remich totaal 83 km. Ik heb gelogeerd in Hostellerie des pêcheurs in Remich.

001 transportmiddelen (Kopie)

Transportmiddelen

Dag 1 van Echternach naar Wasserbillig

Dag 2 van Wasserbillig naar Grevenmacher

Dag 3 van Grevenmacher naar Wormeldange

Dag 4 van Wormeldange naar Remich