GR 5 2016

Dit jaar is alles anders gegaan dan ik eerder had gepland. De reden is dat ik steeds zoek hoe ik invulling geef aan een wandelweek. Dit jaar heb ik er voor gekozen om met de caravan een week op de camping in Liverdun te gaan staan en vandaar uit de wandelingen te maken. Ik heb gestaan op de camping Camping Les Boucles de la Moselle
een prachtige camping aan de Moselle. De eerste twee dagen heb ik gewandeld met Marcel een goede vriend. We hadden de beschikking over twee auto’s waardoor we niet afhankelijk waren van het openbaar vervoer. Samen hebben we gelopen van Rombas naar Saulny (21 km) en van Custinus naar Amance (17 km). Alleen heb ik gelopen van Novéant sur Moselle naar Pagny sur Moselle (15 km) en van Vilcey sur Trey naar Montauville en terug (14 km). De laatste twee etappes waren minder kilometers, omdat ik merk dat ik met mijn artrose aan mijn enkel niet meer dan 15 km moet gaan lopen wil ik er nog plezier in hebben en niet de boel forceer. Gelukkig heb ik dat kunnen accepteren en geniet weer volop van de wandelingen.


Dag 1 van Rombas naar Saulny

Dag 2 van Custinus naar Amance|

Dag 3 van Novéant naar Pagny sur Moselle

Dag 4 van Vilcey sur Trey naar Montauville en terug