Websites die ik interessant vind

Diverse wandelwebsites

Website Walkitech wandelen met smartfoon en tablet

Website GR5 te lijf website met heel veel informatie.

Website Grote route paden LAW vereniging in België

Website Pieterpad (LAW 9) is de bekendste langeafstandwandelroute van Nederland. De route voert van Pieterburen naar de Sint-Pietersberg bij Maastricht en heeft een lengte van omstreeks 498 kilometer.

Website Trekvogelpad (LAW 2), ook wel ‘Pieterpad Overdwars’ genoemd. Het loopt van Bergen aan Zee dwars door Midden-Nederland naar Usselo vlakbij de Duitse grens en heeft een lengte van omstreeks 400 km

Website Els Beelen heel veel informatie over de GR5 met mooie foto’s en verhalen

Website GR 5 Een trektocht Hoek van Holland naar Nice Een wandeling van 2350 km met rugzak over de beroemde Grand Route van de Noordzee, naar de Middellandse zee in 12 etappes over (94 dagen)

Website Inge Nijenhuis met leuke verhalen en mooie foto’s over de GR5

Website Our adventures informatief wat betreft OV en leuk geschreven


Vakantiehuisjes

Website Thuis bij Zwanikken voor een B&B in Oene op de Veluwe.


Nostalgie

Website met foto’s van de z.s. Lichtstraal is een jeugd herinnering


Freemont onderzoek en binnenmilieuadvies.
Het werkterrein van Freemont omvat alle onderzoeken op het gebied van binnenmilieuproblemen. Alle vragen over binnenklimaatproblemen of de kwaliteit van het binnenmilieu kunt u aan ons voorleggen. De onderzoeken kunnen zich richten op schade na brand (roetschadeonderzoek), microbiologische metingen (schimmels, gisten en bacteriën) of binnenklimaatmetingen (o.a. temperatuur, relatieve luchtvochtigheid, CO2, werkplekonderzoek). Freemont is ISO 9001-2015 gecertificeerd.
Website Freemont